Yritys

MosaiikkiMiljöö on vuonna 2007 perustettu
mosaiikkeihin erikoistunut yritys

Mosaiikkitarinamme sai alkunsa 2000-luvun alussa vierailtuamme ensimmäisen kerran Barcelonassa, jossa tutustuimme Antoni Gaudin mosaiikkitöihin. Samoihin aikoihin teimme myös ensimmäiset mosaiikkityömme puutarhaan ja sisätiloihimme. Pikkuhiljaa omakotitalomme piha muuttui omaksi mosaiikkimaailmaksemme.

Huomasimme, että haluamme jakaa tekemisen iloa myös muille. Tästä lähtökohdasta syntyi yritys MosaiikkiMiljöö vuonna 2007. Vuonna 2010 perustimme verkkokauppa MosaiikkiMyymälän, joka myy mosaiikkiin tarkoitettuja materiaaleja ja tarvikkeita. Valikoimamme avulla jokainen voi rakentaa pala palalta oman mosaiikkiunelmansa. Haluamme tarjota asiakkaillemme materiaalien lisäksi myös monipuolisesti ideoita ja vinkkejä, joita on kuvattuna paljon sivuillamme.

Innostusta työhömme olemme hakeneet myös mm. Ravennasta. Syksyllä 2007 osallistuimme Roomassa bysanttilaisen ja roomalaisen mosaiikin kurssille. Kesällä 2009 ja 2010 pidimme mosaiikkinäyttelyt Wanhassa Muuntamossa Pursialassa Mikkelissä ja totesimme iloksemme, että harrastajia löytyy ympäri Suomea.

Keväällä 2017 avasimme Mikkeliin Lekatie 6:een varastomyymälän, jossa asiakkaalla on mahdollisuus kokea mosaiikin maailma parhaimmillaan – tutkien valikoimaa runsaan materiaalitarjonnan keskellä ja tutustuen lukuiisiin mallitöihin, ideoihin ja vinkkeihin.

Tervetuloa mosaiikin maailmaan!
Sirpa ja Jukka